Kuvaaja Alisa Kesti

Olen koultukseltani Kasvatustieteen maisteri (pääaineena kasvatuspsykologia). Auktorisoitu seksuaaliterapeutti (NACS) ja Erityistason psykoterapeutti (Kela pätevyys). Myös Muksuoppi-valmentaja ja kouluttautunut ericksonilaiseen hypnoterapiaan, kliiniseen hypnoterapiaan ja viiden pisteen korva-akupunktioon. Olen suomen ja ruotsin kielinen.

Lähes kaksikymmentä vuotta olen kouluttanut hoitajia, psykologian ja päihdetyönopettajana (olen auskultoinut myös aineenopettajaksi). Sitä ennen ehdin kerätä elämänkokemusta sairaalasta, lastentarhasta, seurakunnan palveluksesta kristillisen kasvatustyön parissa ja yläasteen uskonnonopettajan sijaisuudesta. Pari vuotta vierähti myös huumetyön kehittämishankkeessa kouluttaen ja koulutuksia suunnitellen.

Nautin ja olen kiinnostunut ihmisistä ja ihmisestä. Jokainen on uniikki ja arvokas ihan itsessään ja jokaisen tarina on kuulemisen arvoinen iästä, sukupuolesta tai asemasta riippumatta. Koen itseni erittäin onnekkaaksi, että saan tehdä tällaista työtä ja kiitän luottamuksesta, jota saan osakseni.