Seksuaaliterapia

on keskusteluterapiaa jossa voidaan käyttää samoja ratkaisukeskeisiä menetelmiä asioiden käsittelyssä kuin psykoterapiassa. Seksuaaliterapiaan ei liity fyysistä koskettamista.

Seksuaaliterapiaan voi hakeutua kaikenlaisissa seksuaalisuuteen liittyvissä ongelmissa tai pohdinnoissa (http://www.is.fi/seksi-parisuhde/art-2000005214496.html). Aihepiirit voivat liittyä seksuaaliseen haluttomuuteen, seksiriippuvuuteen, parisuhteeseen, uskottomuuteen, seksuaalisen väkivallan kokemuksiin, vaikeuksiin ylläpitää parisuhdetta, sukupuolen hyväksymiseen, seksuaali-identiteettiin jne. (http://www.is.fi/seksi-parisuhde/art-2000005079996.html)

Oli aihe mikä tahansa, siitä voi seksuaaliterapiassa puhua luottamuksellisesti ilman häpeän tunnetta, nolostumisen tai tuomitsemisen pelkoa.

Seksuaaliterapiaan voit tulla yksin, yhdessä kumppanisi kanssa tai huoltajasi kanssa.

Toivon olevani sillä tavalla seksuaalisensitiivinen ihminen, että vastaanotolleni voi tulla ilman pelkoa syrjinnästä, sellaisena ihmisenä kuin on, sateenkaaren kaikissa väreissä ja muodoissa. Toivon myös, että uskaltaudut hakemaan apua siinäkin tapauksessa, että mielessäsi on aihe, jota sinun voi olla itselläsi vaikea hyväksyä tai on yhteiskunnallisesti pahennusta herättävää. Esimerkiksi lapsiin kohdistuva seksuaalinen kiinnostus. Vain asiasta avautumalla voidaan sinua auttaa.

 

 

Seksuaaliterapia Radio Perämeri

http://uutisvirta.fi/uutiset/6069153-seksuaaliterapiasta-leima-otsaannbsp?show=1

Miehinen juttu- hanke

Miehinen juttu hanke tilasi minulta luennon nimeltä "Anna mun olla syypää sun hymyyn,  seksuaalisuus ja parisuhde miehisestä näkökulmasta". Pääsin myös täysin valmistautumatta haastateltavaksi. Tässä pieni klippi siitä.

https://youtu.be/rNN7ePfvVsg

Haastatteluja

18. Helmi, 2017

Seksuaalisuus eri elämänvaiheissa

http://www.is.fi/seksi-parisuhde/art-2000005079996.html

20. Touko, 2017

Tavallisimmat syyt hakeutua seksuaaliterapiaan

http://www.is.fi/seksi-parisuhde/art-2000005214496.html