Kuvaaja Alisa Kesti

Kuvaaja Alisa Kesti

Olen koultukseltani Kasvatustieteen maisteri (pääaineena kasvatuspsykologia). Auktorisoitu seksuaaliterapeutti (NACS) ja Erityistason psykoterapeutti (Kela pätevyys) sekä voimavarakeskeinen työnohjaaja (STOry). Myös Muksuoppi-valmentaja ja kouluttautunut ericksonilaiseen hypnoterapiaan, kliiniseen hypnoterapiaan ja viiden pisteen korva-akupunktioon. Olen myös sertifioitu TRE-ohjaaja ja perehtynyt sensomotoriseen psykoterapiaan. Puhun niin suomea kuin ruotsiakin ja tarvittaessa myös englantia.

Lähes kaksikymmentä vuotta olen kouluttanut hoitajia, psykologian ja päihdetyönopettajana (olen auskultoinut myös aineenopettajaksi). Sitä ennen ehdin kerätä elämänkokemusta sairaalasta, lastentarhasta, seurakunnan palveluksesta kristillisen kasvatustyön parissa ja yläasteen uskonnonopettajan sijaisuudesta. Pari vuotta vierähti myös huumetyön kehittämishankkeessa kouluttaen ja koulutuksia suunnitellen. Terapiatyötä olen nyt tällä hetkellä tehnyt yli 15 vuotta.

Nautin ja olen kiinnostunut ihmisistä ja ihmisestä. Jokainen on uniikki ja arvokas ihan itsessään ja jokaisen tarina on kuulemisen arvoinen iästä, sukupuolesta tai asemasta riippumatta. Koen itseni erittäin onnekkaaksi, että saan tehdä tällaista työtä ja kiitän luottamuksesta, jota saan osakseni.

 

Uusimmat kommentit

06.11 | 20:51

Minulta kysytään toisinaan, että onnistuisiko tavata minua esim. Tampere-Helsinki akselilla?
- Kyllä saattaa onnistua, mutta satunnaisesti. Laita minulle sähköpostia 😊

Jaa tämä sivu