Tervetuloa sivuilleni!

Vanhaa Sigmundia lainatakseni, ihminen on kunnossa kun hän kykenee rakastamaan ja tekemään työtä.  Siksi yhden naisen yrityksessäni mielenterveys, elämänilo ja työssäjaksaminen tai opiskeluissa eteneminen ovat sydämen asioita. Elämässä on aikoja jolloin joutuu hidastamaan, toisinaan pysähtymäänkin, mutta niin kauan kun on elämää on myös toivoa. Autan sinua löytämään sen ammatillisesti ja luottamuksella.

Tarjoan keskusteluterapiaa kuten psykoterapiaa (myös Kelan tukemaa kuntotuspsykoterapiaa) ja seksuaaliterapiaa niin nuorille kuin aikuisillekin. Terapian tukena voin käyttää tarpeen mukaan ericksonilaista hypnoterapiaa, korva-akupunktiota tai muita toiminnallisia menetelmiä.

Tarjoan myös työhyvinvointipalveluja työkykyisyyden ylläpitämiseksi ja esimerkiksi sairauslomalta työhön paluun tukemiseksi. Annan ratkaisukeskeistä ja voimavaralähtöistä työnohjausta yksilöille, työyhteisöille ja ryhmille, hyödyntäen myös muita luovia menetelmiä.

Erilaiset koulutukset ja luennot liittyen mm. työhyvinvointiin, ihmisenä kasvamiseen ja kasvatukseen tai ihmisen seksuaalisuuteen, ovat myös osa palveluitani.

Toimistoni sijaitsevat Oulussa ja Kemissä, mutta teen myös töitä maakunnissa.

ELOKUUSTA  2021 alkaen on Oulussa mahdollista myös varata aika lyhytterapeutilta.        Jos toivot lyhytaikaista keskusteluterapiaa ja luotettavaa henkilöä, voin suositella ratkaisukeskeistä lyhytterapeuttia ja auktorisoitua seksuaalineuvojaa Katrina Hautalaa. Hän tarjoaa matalan kynnyksen keskusteluapua, lyhytterapiaa ja seksuaalineuvontaa mm. elämän erilaisiin kriisi- ja pulmatilanteisiin, omaan jaksamiseen, yksinäisyyteen, ahdistuneisuuteen masennukseen, parisuhteen tai perheen ongelmiin. Et tarvitse lääkärin lähetettä tai diagnoosia. Lyhytterapia käyntejä voi olla 1-20, tarpeen mukaan. Katrinaan saa yhteyden lähettämällä viestiä terapia@terapiakatrina.fi tai www.terapiakatrina.fi 

Toivon, että löydät näiltä sivuilta etsimäsi.

Lisää 

https://www.facebook.com/terapia ja koulutus Nina Mömmö-Koskiniemi

http://www.aamulehti.fi/kotimaa/seksiterapeutti-kertoo-miksi-yha-useampi-meista-pettaa-antaa-pareille-yhden-tarkean-neuvon/

Ystävällisin terveisin

Nina Mömmö-Koskiniemi

Näkökulmanvaihtamisentaito, on taito katsoa asioita toisestakin kulmasta.

Kommentit

06.11.2018 20:51

Nina

Minulta kysytään toisinaan, että onnistuisiko tavata minua esim. Tampere-Helsinki akselilla?
- Kyllä saattaa onnistua, mutta satunnaisesti. Laita minulle sähköpostia 😊